Suzuki VitaraVitara: de AllRoader van nu

De Vitara is robuust en helemaal naar jouw smaak samen te stellen. En dankzij een verbruik van 1 op 18,9** en een zeer lage CO2-uitstoot behoort de nieuwe Vitara tot de schoonste en zuinigste in zijn klasse. Nieuw is nu de Vitara S met sportieve features als een sportgrille, sportpedalen, een sportstuur en rode accenten in het interieur.
De Vitara S wordt aangedreven door de nieuwe direct ingespoten 1.4 Boosterjet-benzinemotor.

Op alle wegen thuis
De Suzuki Vitara is op alle wegen thuis. Of je nou boodschappen gaat doen, op vakantie gaat of elke dag een stukje snelweg moet pakken. En met de optionele AllGrip-aandrijving zijn ook besneeuwde bergpassen en stoffige zandweggetjes geen probleem.

Slim en comfortabel rijden
De Vitara is een stoere AllRoader vol geavanceerde techniek. Zoals Adaptive Cruise Control dat automatisch je snelheid aanpast als je achter een langzame voorligger komt te rijden. En het Radar Brake Support (RBS) wat met de 4 functies Waarschuwing, Automatisch licht remmen, Remassistent en Automatisch remmen maximale veiligheid biedt. Het systeem waarschuwt als een voorligger plots vaart mindert of remt.

Suzuki Lease voor zakelijk rijders

Rij een nieuwe Suzuki voor een vast bedrag per maand. Behalve de brandstof zijn echt alle kosten in het maandbedrag opgenomen.
Je rijdt al een Vitara vanaf € 349,- p/mnd

De Suzuki Vitara leasen? Dat kan met 20% bijtelling. En al vanaf een netto bijtellingsbedrag van € 169,- per maand.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte


Call Now Button